Flamuj kinezë pushtojnë Shqipërinë

Data e shënuar e 28-nëntorit po afron dhe dalë-ngadalë e gjithë Shqipëria po bëhet gati për ta festuar të 100-in vit të Pavarësisë. Siç ka ndodhur edhe vitet e kaluara, por këtë vit më me popullaritet, në çdo dritare është vënë nga një flamur. Të gjithë janë gati për të festuar. Por diçka po cënon […]

More