Mos e lini pa parë… “Dita zë fill”

Dita-ze-fill

Cineplexx// Skenë e shkëputur nga filmi, Leta duke u kujdesur njëherësh për të birin dhe Sofinë.

Katërmbëdhjetë shtatori solli si premierë në kinematë e Tiranës, filmin e vlerësuar ndërkombëtarisht “Dita zë fill”. S’para shkruaj për filma dhe madje s’e cilësoj veten “kriticer” apo “bloger” arti, por s’munda të rrija pa shkruar për këtë film. Continue reading