Mariana Leka

Mariana Leka: Prej publikut zgjodha të qëndroj në Shqipëri

Mariana Leka vazhdon të mbetet ndër sopranot më të mira të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit. Me përkushtimin e saj, ajo i ngjitet skenës për të njëzetë e katërtin vit, tashmë me rolin e Konteshës te “Dasma e Figaros”, rol për të cilin siç shprehet për “Shekulli”-n, është si premierë për të. Ajo ndan […]

More