Shkolla e mesme Andon Zako Çajupi

Gjimnazi “Çajupi” zbulon se si do të jenë “klasat inteligjente”

Klasa inteligjente, projekt i cili u prezantua së fundmi nga Ministria e Arsimit, do të fillojë të zbatohet në shtator të këtij viti. Ai do të fillojë vetëm në klasat e X-ta (viti i parë i gjimnazit) dhe do të jetë një projekt pilot, i cili do të shtrihet në 60 shkolla të  mesme (6 […]

More